srećni, blistaju zajedno

Daniel Kajmakoski opet stao na ludi kamen: Bio je u braku sa 13 godina mlađom misicom, a ovo je njegova nova izabranica

0

Jedan od najboljih pop pevača Danijel Kajmakoski odlučio je da se po drugi put zakune na večnu ljubav 

foto: Instagram / daniel_kajmakoski
foto: Instagram / daniel_kajmakoski

Popularni pop pevač Danijel Kajmakoski našao se u centru pažnje medija pre oko 3 godine kada je odlučio da prekine brak sa lepom manekenkom Kristinom Dimitrijevskom.

 

Iako su u početku bili veoma privrženi jedno drugom vreme je učinilo svoje i par je doneo odluku da prekine brak posle 13 godina ljubavi.

 

Nakon toga ona se borila jedno vreme sa deprsijom, jer ju je očigledno gubitak partnera veoma poremetio. Ipak, i ona se izvukla iz te neprijatne situacije i nastavila je da se bavi manekenstvom, da svakodnevno vežba i vratila se u normalne tokove života.

 

 

- Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce - rekla je tada manekenka i dodala da joj je u borbi sa depresijom pomoglo vežbanje.

 

- Zbog posla kojim se bavim, morala sam da nastavim da vežbam. Svakog dana sam odradila u teretanu - kazala je tada Dimitrijevska.

 

 

Čini se da je baš to bilo ono što joj je u tim trenucima pomoglo da krene dalje. 

 

Sada, Danijel je odlučio da osnuje novu porodicu sa novom devojkom, a lepe vesti o tome da su se venčali podelio je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

 

- Volim te, ne samo zbog onoga što jesi, već i zbog onog što sam ja kada sam sa tobom - poručio je Daniel. 

 

 

 

makonda-tracker