da li biste je prepoznali?

Danas slavi 71. rođendan: Kako sada izgleda Helga iz serije "Alo, Alo"?

0

Glumica Kim Hartman mnogima je ostala u sećanju baš po ulozi Helge u kultnoj britanskoj seriji "Alo, Alo"

foto: Printscreen/Youtube/ herrkamel
foto: Printscreen/Youtube/ herrkamel

Britanska humoristička serija "Alo, Alo" obeleđila je duh jednog vremena. 

U pitanju je jedna od najpopularnijih serija iz 1980-ih i početka 1990-ih godina, koja je prikazivala period Drugog svetskog rata.

 

Mnogi i dan-danas rado gledaju ovu seriju, a osim Renea, Marije, Mimi i her Flika, jedan od sasvim najupečatljivijih likova je bila i sekretarica Helga Gerhat, koju je odlično odglumila Kim Hartman.

 

Ona je u seriji poznata po tome što je sve činila kako bi zadivila her Flika. 

Zahvaljujući ovoj seriji je stekla status seks simbola, a poslednjih godina se Kim više ne bavi glumom iako se uvek rado seća uloge Helge. 

– Helga je bila ambiciozna i htela je da bude Hitlerova devojka ili čak špijunka u stilu Mate Hari. No, kao i svi Nemci u seriji, nije bila sposobna za tako nešto. I Helga i ja smo volele da glumimo seks-simbol. Bilo je zabavno i opuštajuće – rekla je jednom Kim.

Kim Hartman danas slavi 71. rođendan
Kim Hartman danas slavi 71. rođendanfoto: ADavidson / Goff Photos / Profimedia

Godinama je sa kolegom koji je glumio her Flika u pozorištima širom Evrope izvodila skečeve i stend up performanse u kojima su pričali o svojim karijerama.

 

Kim Hartman danas slavi 71. godinu, a godinama je u braku sa glumcem Džonom Nolanom sa kojim ima ćerku Mirandu i sina Toma. 

 

makonda-tracker