(FOTO)

"Da mi je neko rekao pre 20 godina, ne bih verovala": Vesna Dedić organizovala RASKOŠNO SLAVLJE povodom rođendana

0

Voditeljka je povodom svog 55. rođendana organizovala veliku proslavu na kojoj je okupila porodicu i prijatelje.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa proslave 55. rođendana.

 

Kako i sama kaže, da joj je neko pre 20 godina rekao da će danas biti ispunjena ljubavlju i mirom u sebi, sigurno ne bi verovala. Voditeljka je na svom slavlju okupila najbliže, a najvažniji gost je, svakako, bila ćerka Lenka.

 

Buketi cveća i raskošna dekoracija, baš u duhu praznika koji nam stižu, međutim, najviše pažnje je privukla Vesnina haljina koju lako možete iskoristiti i u najluđoj noći, ali i na nekom drugom slavlju.

Šljokice u zlatnoj boji i kombinacija sa elegantnom crnom su bile voditeljkin izbor ovog puta i napavila je pravi modni pogodak. 

 

Torta je bila u skladu sa haljinom, a Vesna je u velikom stilu bacila svećice u obliku broja pet i uživala u rođendanskoj pesmi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Jedan od gostiju koji su bili zaduženi za atmosferu bio je i Sergej Ćetković, koji je između ostalog, otpevao i Vesnine omiljene pesme, a jedna od njih je Stranac u noći, pokojnog Masima Savića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

- Rekla sam Lenki pre nego što smo krenule ka Njegoševoj ulici, da pre deset, dvadeset godina nisam verovala da cu sa 55 godina biti ovoliko ispunjena ljubavlju, mirom u sebi i željom da i drugima i sebi ulepšam svaki dan, čak i onaj u kojem nisam bezbrižna - napisala je Vesna ispod snimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

makonda-tracker