kakav peh

Nezgoda na koncertu: Aksl Rouz pogodio ženu u publici MIKROFONOM (FOTO)

1

Grupa "Guns'N Roses" održala je koncert u Adelejdu u Australiji.

foto: EPA-EFE/Victor Lerena
foto: EPA-EFE/Victor Lerena

Sa manjim ili većim pauzama, grupa "Guns'N Roses" postoji od 1986. godine, a za proteklih 36 godina su ušli u istoriju rok muzike.

 

Pevač Aksl Rouz jedan je od neprikosnovenih vokala ikada.

 

Fanovi širom sveta uvek su oduševljeni da uživo čuju izvođenje voljenih pesama, ali sigurni smo da Rebeka iz Adelejda nije mogla ni da pretpostavi šta će joj se dogoditi na nastupu omiljenog benda. 

 

Naime, na poslednjem koncertu grupe "Guns N' Roses" koji se održao u Adelejdu u Austraijili, tokom nastupa je povređena jedna žena i to ni manje ni više kada ju je mikrofon pogodio u lice. 

 

Australijanka Rebeka Hou je dobila modrice ispod oka i ogrebotine na nosu, 
 

– Pevač grupe se poklonio posle izvedene pesme i bacio mikrofon u publiku, a on je pogodio mene u lice – istakla je ona.

 

Policajac koji nije bio na dužnosti, a koji se zadesio blizu Rebeke u ovom nemilom trenutku, pomogao je Rebeki da se "sabere" i izađe sa koncerta. 

 

Pevač Aksl Rouz se oglasio se na Tviteru i izvinio se Rebeki uz objašnjenje da je sve slučajnost i da mu nije bila namera da ikoga iz publike povredi. 

 

Ovom prilikom je objasnio da je bacanje mikrofona na kraju nastupa tradicija koja traje 30 godina i da su osećali i da su i fanovi željni tog njihovog gesta i da im je to prilika da uhvate mikrofon.

 

makonda-tracker