uživa u roditeljstvu

DAĆE BOG DA JOVAN I JAKOV DOBIJU BRATA ILI SESTRU: Seka Aleksić progovorila o PROŠIRENJU porodice, evo čemu se NADA!

0

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko veoma su posvećeni sinovima Jakovu i Jovanu, a ona sada otkriva kako ih vaspitavaju.

foto: printscreen/kurir tv
foto: printscreen/kurir tv

- Moj suprug i ja se trudimo da ih učimo pravim vrednostima od malih nogu. Sigurno je sa će od nas imati podršku i pomoć ali ćemo težiti ka tome da rade posao koji vole, zarađuju za sebe i svoju porodicu, a mama i tata će biti tu uvek kao vetar u leđa.

 

Promenili ste se od trenutka kada ste postali majka. Da li sada više praštate ljudima, imate više razumevanja prema ljudima?

 

- Ja sam i pre dece praštala ljudima. Ne želim da živim u lošim i ružnim osećanjima. Svima oprostim ali blizu sebe uvek držim ljude koji su mi istinski prijatelji, koji vole mene i moju porodicu i obrnuto.

1 / 5 Foto: instagram/seka aleksić

Vaše najveće bogatstvo, ako zanemarimo materijalno je zdrava i srećna porodica. Da li ste na to najviše ponosni, da li je to vaš najveći uspeh?

 

- Naravano. Daće bog da nas bude još više. Što je više dece to je kuća srećnija. Nadam se, uz veru u boga, da će Jakov i Jovan dobiti još braće ili sestara.

 

Rekli ste da želite da imate petoro dece. Da li biste voleli da sledeće dete bude devojčica?

 

- Šta god da je - volela bih.

 

 

makonda-tracker