lep gest

"Rugaju joj se gori od nje!" Biljana Srbljanović podržala Radu Manojlović nakon neprijatnih reakcija javnosti

1

Nakon što se pevačica našla na meti vrlo ružnih komentara, poznata umetnica ustala je u njenu odbranu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ugledna dramaturškinja Biljana Srbljanović oglasila se na društvenim mrežama nakon što je u javnost dospela vest o ocu poznate pevačice Radmile Rade Manojlović.


Naime, mediji su objavili da otac poznate "Zvezde Granda" prodaje toalet-papir na pijaci, što su neki videli kao razlog za podsmeh, a Rada ističe da je samo još jedan od mnogih razloga da se ponosi svojom vrednom i radnom porodicom koja zarađuje na pošten način.

 

Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna – poručila je Rada na Tviteru.


Nakon ove vesti, oglasila se Biljana Srbljanović, koja je stala u odbranu Rade Manojlović i njene porodice.

 

1 / 7 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Nisam mnogo znala o Radi Manojlović, osim onog najopštijeg, sve do kovid kontroverzi. Ne slažem se ni sa čim što je govorila i pisala o vakcinama i koroni. Ali želim da kažem da mi imponuje njeno odlučno odbijanje da joj se rugaju gori od nje, a zbog poštenog rada njenog oca – istakla je poznata dramaturškinja.


Pevačica se potom zahvalila Srbljanovićevoj na lepim rečima.


Hvala! Drago mi je, lepo ste ovo rekli – poručila je, dok joj je Biljana odgovorila: "Nema na čemu, zaista".

 

Rada, inače, nikada nije skrivala svoje skromnije poreklo, a odrastanjem na selu se ponosi iako se više pouta suočavala s negativnim komentarima, čak i u detinjstvu.

 

 

– Tako maloj su mi govorili da sam siromašna seljanka. Prozivali su me što vozim traktor, ali ja sam im se samo smejala. Nisam im dozvoljavala da me uvrede. Omalovažavali su me i zbog oblačenja, ali ja sam to sve sama sa sobom prevazišla. Hladnokrvna sam poput mog oca – ispričala je Rada u jednom intervjuu i dodala da joj nijedan posao nije bio stran.

 

Jedva sam čekala pijačni dan jer je za mene bio događaj kad me tata povede sa sobom. Najbolji je pazar imao kada smo sestra i ja išle sa njim i stajale pored njega. Dolazili su seoski momčići i od njega kupovali ono što im ne treba. Lepo smo zarađivali tada, a tata je bio ponosan na ćerke – istakla je.

 

 

 

makonda-tracker