tužne vesti

Glumici Mini Lazarević PREMINUO OTAC: Nakon nasilja u porodici, on joj je bio najveća podrška

1

Bio je njen oslonac i bezuslovna podrška 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Otac naše poznate glumice Mine Lazarević, čuveni dirigent Ljubiša Lazarević preminuo je u 90. godini života.

 

On će biti sahranjen u četvrtak 17. novembra na Novom groblju u Beogradu. Mina je za oca bila posebno vezana, jer joj je bio podrška u svima aspektima života. 

 

Njihov odnos je bio zasnovan na međusobnom poverenju, pa ne iznanađuje činjenica da je glumica baš njemu odlučila da se požali kada je trpela fizičko zlostavaljanje od strane svog supruga.

 

 

Ljubiša je otvoreno u javnosti govorio o torturi koju je Mina doživela od baletana Gorana Stanića. On je u medijima izneo tvrdnje, Goran ne samo da ju je tukao, već je i uperio pištolj u nju.

 

- Pokazala mi je tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Veoma je loše izgledala… Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima“, rekao je on tada, preneo je „Kurir“.

 

 

Otac Mine Lazarević je takođe tvrdio i da je njegova ćerka pozvala Stanićevu majku i braću, ali  je on bio u stanju takvog rastrojstva da niko do njega niej mogao da dopre. 

 

- Potpuno je pomahnitao. Mnogo je popio… Ljuljao se. Pretio. Tražio Minu, nije mogao da shvati da je otišla. Goran je oduvek pokazivao znake agresivnosti i verujem da je digao ruku na moju ćerku jer se osećao inferiorno u odnosu na nju - zaključio je Ljubiša Lazarević tada.

 

 

 

makonda-tracker