šta kažete vi?

Pre 18 godina očarala je svet: Pogledajte kako izgleda čuvena Rubi, za koju svi komentarišu da se uopšte NIJE PROMENILA

0

Ona je svojom lepotom oduševila sve one koji su pratili popularnu seriju.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Proslavljena glumica Barbara Mori koja je veliku popularnost stekla ulogom u seriji "Rubi" ove godine je napunila 44 godine, postala je baka i veoma je aktivna na društvenim mrežama. 

 

 

Iako je imala vrlo dinamičnu ulogu u gorepomenutoj seriji, ona je uspela da na svakoga ko je pratio emotivanje ovog televizijskog ostvarenja uspela da ostavi neki utisak - ili su je voleli ili mrzeli, trećeg nije bilo. 

 

Ona je pre 18 godina napravila pravi spektakl kada je serija u kojoj ona igra glavnu ulogu doživela planetarni uspeh. Svi su nestrpljivo čekali da počne nova epozoda serije "Rubi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Ona je za taj projekat dobila i nagradu za najbolju žensku ulogu magazina TV "Novelas" za 2004/05. Ona se posle pomenute serije posvetila ozbiljnijim angažmanima na nekim novim serijama koje su bile nešto drugačije od serije u kojoj je stekla veliku slavu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Glumica je od 2016. do 2017. bila je u braku sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom, međutim, brak im nije dugo potrajao, kao ni njena veza sa političarem Serhijem Majerom sa kojim ima sina Serhija Majera Morija, koji je poput mame veoma mlad dobio ćerku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

 

Naime, Serhio je 2016. sa manekenkom Natalijom dobio devojčicu.

 

 

makonda-tracker