otišla je na vrhuncu slave

Svi su je znali po raskošnoj lepoti, ali i vezi sa Arkanovim sinom: Gde je danas pevačica koju smo obožavali? (FOTO)

0

Oduševljavala je i svojim glasom, ali i izgledom, a onda je u jeku popularnosti rešila da nestane sa javne scene.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Popularna pevačica Karolina Gočeva je nizala velike hitove početkom ovog veka i bila jedna od najpopularnijih. Blisko je sarađivala sa Tošetom Proeskim, a i privatno su bili jako dobri prijatelji.

 

Ona je u Makedoniji i dalje popularna, međutim, u Srbiji više nije toliko zastupljena u medijima, pa su mnogi i zaboravili kako ona izgleda. Iako je dugo nismo videli, sudeći po njenom Instagram profilu, ona se nije promenila nimalo. Za Karolinu vreme kao da je stalo, a po lepoti je i dalje prepoznatljiva.

Jedna od njenih poslednjih objava je na plaži bez šminke, a mnogi su komentarisali kako je pevačica prelepa i prirodna žena koja nije podlegla novim trendovima.

Ipak, pored lepote, i njen ljubavni život je bio jako zanimljiv. Talentovana makedonska pevačica bila je kratkoj vezi sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana. Nakon toga zabavljala se sa Nikom, imućnim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Sa njim je počela da se zabavlja kada je krajem leta 2011. godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim.

Karolina je sreću pronašla 2017. sa šest godina mlađim Mihailom Korubinom, koji je po zanimanju magistar likovne umetnosti, a upoznala ga je tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”. Venčali su se u nesvakidašnjem ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja.

 

 

makonda-tracker