retko priča o svojoj intimi

Jedna je od najlepših pevačica na Balkanu, a o njenom privatnom životu MALO SE ZNA: Evo ko je muškarac koji je OSVOJIO SRCE Karoline Gočeve! (FOTO)

0

Pevačica Karolina Gočeva poslednjih godina povukla se sa muzičke scene u Srbiji, ali je u rodnoj Makedoniji i dalje aktivna, redovno nastupa i bavi se muzikom. Ipak, svoj privatni život pokušala je da sačuva daleko od medija iako je srećna na emotivnom planu, a nedavno je obeležila i prvu godišnjicu braka.

foto: Instagram
foto: Instagram

Karolina Gočeva od svog pojavljivanja na javnoj sceni važila je za jednu od najlepših pevačica na ovim prostorima, a to se nije promenilo do danas. U aprilu ove godine ona je napunila 38 godina, a prošle jeseni udala se za šest godina mlađeg izabranika - slikara Mihaila Korubina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. On je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana širom sveta. Međutim, Karolina detalje njihove veze, a potom i braka, nikada nije želela javno da otkriva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Pre udaje, Karolina je često povezivana sa pojedinim muškarcima iz javnog sveta, ali ni to nikada nije želela da komentariše. Pevačica za razliku od mnogih svojih koleginica nikada ne objavljuje provokativne i izazovne fotografije budući da nije pristalica istih, a mnogi komentarišu da sada izgleda lepše nego ikad.

 

makonda-tracker