profesionalna

"Mislim da nisam uradila dobro tu ulogu": Mira Banjac iskrenom samokritikom iznenadila sve

1

Legendarna glumica je odgovorom da jednu ulogu u seriji koja se trenutno emituje nije dobro odigrala ostavila sve bez komentara. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Na pretpremijeri 4. sezone serije "Igra sudbine" pojavila su se brojna glumačka imena koja su još od prve sezone dobro poznata publici, a bilo je i nekih novih lica. Naravno, jedna od neprevaziđenih glumica koja je došla na ovaj događaj bila je i živa legenda Mira Banjac.

 

 

Ona je stigla vidno raspoložena, a svoju energiju je prelila i na razgovor sa sedmom silom. Ona je tom prilikom dala i savet mladim glumcima koji će im sigurno biti zlata vredan. 

 

Mi imamo glumce evropske, nas je prepoznala Evropa, ali se bojim da se troše, da se mnogo troše, da se troše na sitno. Zna se šta je u životu važno, šta je najvažnije i bez čega se može. Ne treba da se potorše na sitno, jer su daroviti. Svi su prepoznali da imamo vrhunske glumce i reditelje. 

 

Zatim se osvrnula i na sve druge projekte koje radi, te je tako jednu stvar posebno naglasila. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ne može se biti alav i ne treba sve. Treba dobro uraditi posao koji radiš.

 

Vrlo zanimljiv komentar je bio i na pitanje novinarke - Da li postoji uloga koju nije dobro odigrala, na šta je legendarna glumica imala odgovor koji je sve iznenadio. 

 

Imam, upravo serija koja ide, "Bilo jednom u "Srbiji". Mislim da nisam uradila dobro ulogu, jer igram ženu koja govori leskovački akcenat. Namučila sam se strašno. Jako sam želela da dobro uradim te tekstove, ali videćemo, možda i bude dobro — kaže Mira Banjac za Glossy.

 

 

makonda-tracker