strašno

Pilot se onesvestio i to nije bilo sve: Snežana Dakić doživela jezivu traumu u avionu po povratku s Maldiva

0

Snežana Dakić je bila na odmoru na Maldivima, ali let do Beograda će pamtiti po jako traumatičnom i neprijatnom iskustvu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Snežana Dakić je proteklo vreme provela na prelepim Maldivima koji su sve češća destinacija kad su u pitanju domaće poznate ličnosti.

 

Voditeljka je odmarala, uživala i punila baterije za predstojeću televizijsku sezonu, međutim, svoj kraj letovanja će pamtiti po nečem sasvim drugom. Naime, ona je doživela jezivu neprijatnost tokom leta ka Beogradu i tom prilikom je podelila svoje traumatično iskustvo.

- Odjednom je avion promenio pravac, to je toliko bilo šokantno jer u tom momentu je posada otrčala ka kokpitu, prvo avion je naglo skrenuo i ja u tom trenutku razmišljam: 'O Bože, ne survavamo se, znači, sve je u redu sa letilicom', onda vidim da nema ni turbulencije, računam, dobro je, bezbedni smo, dok je sledeća tema sto posto je nešto sa pilotom. Sreća nije mi palo na pamet da je možda terorističi napad, to da sam pomislila, ja ne znam kako bih preživela od straha. Prošlo je desetak minuta dok mi nismo shvatili o čemu se radi, oni su nas onda obavestili, prvo su došli članovi posade koji su bili smireni, to nam je davalo znak da je ipak sve u redu, zatim su šapnuli nekim putnicima da se pilot onesvestio, nije mu bilo dobro, verovatno je imao jake bolove kada je pao u nesvest. Ja sam odmah rekla: 'Bože, nadam se da kopilot ume da sleti - rekla je ona za Hype.

 

Snežana je otkrila kako su prinudno sleteli u Istanbul i čekali skoro dva sata noovg pilota, ali to nije jedina nezgoda koja im se desila. Dok su bezbrižno nastavili let ka Beogradu, jednoj trudnici je iznenada pozlilo.

- Leteli smo dalje bezbrižno ka Beogradu, srećni što nismo morali da napuštamo avion, kad na 20 minuta do sletanja nekoj trudnici pozli u avionu sa dvoje male dece. Opet su svi bili u panici, posada je tražila bocu sa kiseonikom ali bitno da je sve bilo u redu. Prvo što se desilo jeste da je hitna pomoć ušla u avion da tu ženu zbrinu. Mislila sam da ću ljubiti zemlju Srbiju kad budem sletela. Na kraju je sve dobro prošlo - zaključila je ona.

 

 

makonda-tracker