prelepa je

Od rođenja je pod svetlima reflektora, a danas ima 30 godina: Evo kako izgleda ćerka Kurta Kobejna i Kortni Lav (FOTO)

0

Zbog popularnosti roditelja Frensis Bin Kobejn je od svog rođenja bila u centru pažnje javnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ćerka Kurta Kobejna i Kortni Lav, Frensis Bin Kobejn od malih nogu bila je pod lupom javnosti, a tokom odrastanja nailazila je na razne izazove.

 

Bez oca je ostala kao mala, a kroz detinjstvo su je pratile mnoge nedaće. Njena majka Kortni Lav je vodila vrlo turbulentan život, bila je zavsinik od droga i alkohola, a ona je zbog toga veoma patila. 

 

 

Pre 13 godina starateljstvo nad njom dobile su njena baka Vendi O Koner i sestra njenog oca Kimberli Kobejn.

 

Kada je postala punoletna Frensis je nasledila je očeve milione, a i ona sama je bila sklona raznim eksperimentisanjima, izazovima, a uživala je i razne droge. Ipak, 2016. godina je bila prekretnica u njenom životu i tada je odlučila da prestane s drogama i alkoholom.

 

 

Ova vizuelna umetnica i model aktivna je na mrežama i povodom svog 30. rođendana, napisala je:

 

- 30!!! Uspela sam! Iskreno, 20-godišnja Franses nije bila sigurna da će se to dogoditi. U to vreme, unutarnji osećaj dubokog prezira prema sebi izazvan nesigurnošću, destruktivnim mehanizmima suočavanja sa stvarnošću i više traume nego što su moje telo i moj mozak mogli da podnesu, uticali su na to kako vidim sebe i svet; kroz lupu ogorčenosti što u životu imam toliko haosa i boli povezane s tugom koja se činila neizbežnom. Događaj u avionu koji me približio smrti je ironično događaj koji me katapultirao prema ovom iskustvu preživljavanja na čemu sam silno zahvalna. Drago mi je da sam dokazala da nisam bila u pravu i da sam pronašla načine kako transformišem bol u znanje. Kako ulazim u ovo novo deceniju nadam se da ću ostati nežna bez obzira na to koliko svet bio težak, uživati ​​u sadašnjem trenutku s poštovanjem, obasipati ljude koje imam sreće voleti s više uvažavanja nego što bi se rečima ikada moglo da pokaže i da ću nastaviti da učim, tako da moj rast nikada ne prestane.

 

 

Da se podsetimo, kada je Frensis imala samo godinu dana njen otac Kurt Kobejn je izvršio samoubistvo. Sve se odigralo 1994. godine, a ona i njena majka su godnama unazad održavale uspomene na njega.

 

Danas je spremna da se suoči sa svim problemima i da konačno stane i čvrsto ostane na nogama. 

 

 

makonda-tracker