paranoja ili...?

"Moj muž planira automobilsku nesreću": Novi detalji iz istrage o smrti princeze Dajane ostavili svet bez reči

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Baba Visnja

18-08-2022 13:29h
Prica da je Dajana znala da ce je se Carls resiti automobilskom nesrecom je jako dobro sastavljena, ali ne moze da se dokaze jer gotovo sigurno nije istina.

Nema logike da je ubiju jer smeta Carlsu i kruni. Da je zivela dva veka ranije onda bi imalo smisla, jer tada razvod ne bi dolazio u obzir. Ili bi je poslali u sanatorijum da ne smeta ili pod led. Pred kraj 20 veka to vise nije bio slucaj. Ona se od Carlsa razvela, uzeli su joj titule, sutnuli je u doope i to je to. Carls bi se ozenio Kamilom pre ili kasnije. Stavise, verujem da bi je pritisnuli (potplatili, ucenili) da im ona sama da blagoslov.

Dajana se upetljala u nagazne mine, nesto cemu nije bila dorasla. Eeeee, tu je vec neka sasvim druga prica. To je industrija koje uzima zivote na bojnom polju, jos jedan zivot u tunelu manje vise. Verujem da se od kraljevske porodice ocekivalo samo da ne pitaju previse, da se ne qrobrecaju i da prihvate pricu o nezgodi. Sto su oni i ucinili. To je svakako bilo najbolje resenje i za njih, a nisu morali da se maltretiraju oko organizacije, ciscenja tragova i pranja ruku posle. Sto je sweet deal posto koliko vidimo 20+ godina posle jos uvek moraju da recikliraju stare price o Dajaninom pismu, Bashiru, predskazanju, bla bla bla...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: