šokantno

Trebalo mu je vremena da prihvati izdaju: Razlog zbog kog se razvodi Frančesko Toti NIJE njegova preljuba

0

Nedavno je javnost bila šokirana vešću da se slavni fubaler Frančesko Toti razvodi nakon 20 godina braka.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Frančesko Toti i njegova supruga Ilari Blazi rešili su da okončaju brak, a kako se tad navodilo, razlog je bila Totijeva romansa sa vatrenom navijačicom Rome.

 

Naime, pisalo se kako je fudbaler provodio dane u kući lepe Noemi Boki, koja se inače bavi cvetnim dekoracijama, diplomirala je bankarstvo, a Italijanima je bila poznata zbog braka sa Mariom Kaučijem, predsednikom niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece.

Međutim, šok obrt se dogodio nakon pisanja magazina Chi. Naime, do problema u braku je došlo mnogo pre Totijeve afere, kako oni pišu, prva je aferu imala Ilari koja je zbog poslovnih obaveza često  putovala u Milano i tamo otpočela vezu sa jednim fitnes trenerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vippy.it (@vippy.it)

Navodno je fudbaler pronašao poruke u Ilarinom telefonu i pretpostavlja se da je njena romansa trajala čak 18 meseci. Inače, trener Kristijano je poznat po vezama sa italijanskim influenserkama koje su tamo jako popularne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cristiano1011

- Pokušao sam prevaziđem krizu u svom braku, ali danas shvatam da je izbor da se razdvojimo, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci bilo je da bih zaštitio našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari dok podižemo našu divnu decu, uvek ću je poštovati. Verujem u poštovanje naše privatnosti, zbog spokojstva naše dece - objavio je Toti neavno.

Inače, Frančesko Toti i lepa Noemi su viđeni zajedno kako uživaju na italijanskoj obali, a neki natpisi goovre i da par čeka prvo zajedničko dete, dok Toti sa bivšom suprugom već ima troje dece.

 

 

makonda-tracker