saznajte

Bili su u ljubavi više od decenije: Znate li koji poznati zavodnik je BIVŠI SUPRUG šarmantne voditeljke?

0

Uživali su u ljubavi više od 10 godina.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Poznata voditeljka emisije "150 minuta" Mira Lekić više od jedne decenije bila je u braku sa novinarom crne hronike Mašanom Lekićem, koji danas uživa u srećnoj zajednici sa koleginicom Kristinom Nikolić sa kojom je dobio devojčicu. 

 

Mira je iz ljubavi sa Mašanom dobila naslednicu Miu kojoj je veoma posvećena, a kako je i Mašan govorio i on je veoma brižan otac:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)


Trudim se što više. Mia ima dvanaest godina, ide u šesti razred osnovne škole i to je već početak puberteta. Često putujemo i provodimo vreme zajedno. Zoi je napunila godinu dana pre par nedelja i prohodala je. To su moja dva velika zadovoljstva u životu. Mia je tinejdžerka koja polako ulazi u svet odraslih, a Zoi je mala i podseća me na mladost — objasnio je Mašan za Blic.

 

Kako je on istakao, ćerke su mu promenile život, a žali zato što zbog posla nije proveo sa starijom devojčicom njenu prvu godinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)


Kada je Mia bila beba tada sam tek stvarao “Dosije” i nisam video prvih godinu dana njeno odrastanje. To sada sa Zoi nisam dozvolio već sam non stop uz kćerku i pratim sve što je vezano za nju — i prve korake i prve reči. Inače, vrlo sam ponosan na to što joj je prva reč bila tata. Nije bez razloga što se kaže da kćerke najviše vole očeve — kaže novinar.

 

Podsetimo da je Mira bila deo redakcije emisije "150 minuta", sve dok se nije pojavila na malim ekranima baš u jeku razvoda koji ni ona ni Mašan 2020. godine nisu želeli da komentarišu.

 

1 / 3 Foto: Printscreen tv prva


Podsetimo, da su se on i Mira upoznali na veoma neobičan način o čemu je Mašan jednom prilikom pričao za jedan magazin.

 

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

 

Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke. Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam Miru video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da mora da bude moja. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete — otkrio je tada, piše Mondo. 

 

 

makonda-tracker