divan par

Ne deli svoju intimu, ali je sada napravila izuzetak: Dragana Kosjerina objavila egzotične fotografije sa verenikom

2

Nisu samo prelepi, nego su i odlično stilizovani.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina veoma retko na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svojim patrnerom. Međutim, sada je napravila izuzetak. 

 

Ona je podelila fotografiju sa svojim verenikom Bojanom Perduvom kako šetaju u vrlo zanimljivim komadima. Dragana je nosila duboki teksas šorts, šareni kupaći, u ruci je imala belu košulju a na sve ovo je dodala crne japanke.

 

 

Bojan je izabrao slične tonove, pa je izabrao šareni šort i belu košulju koja mu je savršeno stajala i model papuča koji je i ovog leta jedan od najpopularnijih. 

 

Leto je. Lepo je — napisla je zgodna voditeljka uz fotografiju.

 

 

Inače, Bojan je uspešan stomatolog koji radi na više evropskih destinacija. Na njegovom Instagram nalogu stoji da radi u Portugalu i Srbiji, dok stomatološka ordinacija u kojoj je posluje na teritorije Italije i Beograda. Pedruv između Portugala, Italije i Srbije očigledno nađe vremena da vidi svoju Draganu, budući da je ona više puta isticala kako je njime veoma zadovoljna.

 

Bojan se meni dopada, dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate — rekla je ranije Dragana za medije, a više nego očigledno je da ona i Bojan uživaju u zajedničkim ternucima.

 

 

 

makonda-tracker