FOTO

Uživa u luksuzu i OČARAVA izgledom u 6. deceniji: Branka Nevistić na moru je sve što treba da vidite danas

0

Nekadašnja voditeljka Branka Nevistić Grujić povukla se iz javnog života i posvetila porodici.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Branka Nevistić je dobro poznato televizijsko lice, nekada je bila voditeljka Radio televizije Srbije, a onda je rešila da se povuče sa malih ekrana i nakon udaje 2014. godine, u potpunosti posveti uživanju u životu.

 

Ona je važi za jednu od najlepših i najprirodnijih srpskih voditeljki, a svojim izgledom očarava i u šestoj deceniji, pa joj mnoge mlađe devoke zavide.

 

Branka se udala za Branislava Grujića na luksuznoj i intimnoj ceremoniji koja je održana na jednom imanju u Vojvodini, na otvorenom.

‒ Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ rekla je ona tada.

 

Branka i Branislav često obilaze luksuzne destinacije, a pisalo se i da je dobila skupoceni nakit na poklon u vrednosti od 36.000 evra. Međutim, Branka ne komenrariše nikakve navode i koristi svaki dan maksimalno, pa je tako učinila i ovog puta kada je iznenadila pratioce.

Naime, bivša voditeljka je vrlo aktivna na Instagramu, a jedna od njenih poslednjih objava je privukla bezbroj pozitivnih komentara. Branka je pozirala na suncu, grudi je prekrila rukama tako da izgleda kao da je u toplesu, a njena spontanost, prirodnost i neverovatan izgled su mnoge ostavili bez daha.

Podsetimo, Branka Nevistić je sada jedan od bogatijih Srpkinja, a nekada je bila u braku sa Momčilom Lavrnićem, sa kojim ima sina Luku, a on je inače sadašnji muž pevačice Ane Stanić.

 

 

makonda-tracker