PAO JE SA LITICE

Nakon teškog odrastanja zadesila ga je jeziva tragedija: Nastradali na Tari je OTAC našeg poznatog repera

0

Vladimir Milivojev, scenski rekviziter, nastradao je padom sa Banjske stene na Tari, a malo je poznato da je on otac našeg poznatog repera.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Poznati reper Marko Milivojev Mili, čije hitove Loca i Grmi dobro znaju mlađe generacije, ostao je na tragičan način bez oca, ali to nije jedino što je obeležilo njegov život i odrastanje.

 

Milijev otac je bio scenski rekviziter, a stradao je padom sa Banjske stene u provaliju duboku nekoliko stotina metara, sve se desilo na snimanju filma Oluja.

 

- Cela akcija je trajala oko 14 sati, od momenta montiranja opreme do spuštanja tela. Bilo je užičkih pet vatrogasaca koji su obučeni za spašavanje iz ruševina i tri vatrogasca iz Bajine Bašte uz pomoć ljudi iz rendžerske službe NP „Tara“ – rekao je izvor blizak timu spasilaca.

Mili se oprostio od oca na društvenim mrežama, a malo je poznato koliko je dečko sa Mirijeva imao teško detinjstvo. Iza njega je nemaština i zatvorski dani, ali i borba za život porodice, te je reper otkrio i zašto je morao da napusti školu.

 

- Zato što sam morao da izdržavam sebe, majku i brata. Škola mi nije donosila nikakvu zaradu. Osnovne ljudske potrebe su me na to naterale. Škola mora da se završi, u mom slučaju ja sam platio skuplje školovanje. Savetujem mlade da se obrazuju. Eto, ja planiram da završim glumu. Imao sam poprilično ludo i neobično odrastanje. Detinjstvo pamtim po igranju s pravim oružjem - izjavio je jednom Mili.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

 

Podsetimo, Milijeva majka je Mirjana Milivojev koja je nekadašnja Mis šarma Jugoslavije 1991. godine, a poznata je i po učešću u spotu Miroslava Ilića za pesmu Bili smo drugovi.

 

 

 

 

 

makonda-tracker