Hajdi Klum i Sil: Srušeni snovi o idealnoj ljubavi

2
Posle skoro sedam godina braka, supermodel Hajdi Klum odlučila je da se razvede od svog supruga, popularnog pevača Sila, nakon što je saznala da je on već duže vreme u tajnoj vezi sa dadiljom njihove dece.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zbog toga što su godinama važili za jedan od najskladnijih parova u svetu, vest da se supermodel Hajdi Klum (38) i pevač Sil (48) razvode šokirala je ceo svet. Nakon sedam godina braka u kome su dobili troje dece, sinove Henrija (6) i Johana (5) i ćerku Lu (3), a Sil je usvojio i Helenu (7), Hajdinu ćerku iz veze sa Flaviom Brijatoreom, strasna ljubav je po prvim informacijama medija naprosto nestala. Ipak, samo nekoliko dana nakon što je vest o rastanku slavnog para obišla planetu, ispostavilo se da je krahu braka presudila Silova preljuba.

Ova informacija izazvala je nevericu u javnosti i podsetila na nagađanja sa početka njihove veze o tome kako je ovaj muzičar uopšte uspeo da osvoji jednu od najlepših žena sveta i dojučerašnjeg anđela čuvenog brenda Victorias’ Secret. Bajka o lepotici i zveri, kako su mnogi opisivali njihov višegodišnji romantični odnos, ovoga puta nije imala srećan kraj jer je bračna izdaja nadjačala ljubav. Naime, najuticajniji svetski mediji navode kako je Hajdi odluku o rastanku donela nakon što je otkrila da njen partner već izvesno vreme uživa u avanturi sa dadiljom njihove dece.

Lepotica je bez imalo premišljanja kontaktirala svoj advokatski tim i podnela papire za razvod braka sudu u Los Anđelesu, ali je odlučila da prećuti pravi razlog i kao uzrok navela nepomirljive razlike. - Iako smo uživali u sedmogodišnjem braku koji je bio ispunjen ljubavlju, srećom i lojalnošću, nakon dugo razmišljanja odlučili smo da se rastanemo. Imali smo puno poštovanja između sebe i nastavićemo da se volimo, ali smo se ipak udaljili jedno od drugog - stoji između ostalog u izjavi bivših supružnika koji su istakli kako prevashodno žele da zaštite svoju decu od bolnih posledica razvoda.

Prema pisanjima britanskih medija problemi u bračnom odnosu počeli su u avgustu prošle godine kada je par sa decom bio na odmoru na Ibici. Navodno je Sil sve vreme izlazio dok se Hajdi brinula o njihovo četvoro dece, što ju je veoma povređivalo, a njihovi bliski prijatelji posvedočili su i da su zbog poslovnih obaveza provodili sve manje vremena zajedno. Bliskost je vremenom nestajala, posao je uzeo primat nad građenjem toplog porodičnog gnezda, a Sil je navodno utehu od nesporazuma sa suprugom potražio u najbližoj ženi pored svoje zakonite izabranice - dadilji svoje dece, koja je umela da mu pruži toplinu i nežnost. A kako manekenka ništa nije znala, ona je fotografije na kojima su ovekovečeni retki porodični trenuci, poput onih za vreme novogodišnjih praznika koje su proveli na Aspenu, razdragano objavila na svom profilu na društvenoj mreži Twitter pre oko dve nedelje.

Zato ju je saznanje o suprugovoj preljubi iznenadilo, a čini se da ni on nije mogao da očekuje da će njegova dojučerašnja supruga tako brzo doneti odluku o razlazu jer u svojim naknadnim izjavama nije krio ni tugu, ni kajanje. - Mi smo vezani do kraja života na više načina jer imamo zajedničku decu, ali i poštovanje, divljenje i ljubav koju osećamo jedno prema drugom. Verujem da ljudi koji se vole i poštuju poput Hajdi i mene lakše prebrode razvod. Ponosan sam na divnu ženu kojom sam se oženio, a to mislim najiskrenije, od sveg srca.

Nećemo dopustiti da naš razvod postane gadan, već ćemo kroz njega proći dostojanstveno - rekao je Sil gostujući u emisiji Elen i dodao da ga duša boli zbog razvoda, ali i kako svaki dan tuguju jedno za drugim.

I mada su se u prvo vreme mogle čuti glasine da će par sigurno dati svom braku još jednu šansu, sada su brojniji oni koji tvrde da Hajdi neće moći da oprosti neveru, ponajviše zbog toga što je njen san o bajkovitoj porodici srušen. Naime, pevač i lepotica otpočeli su vezu još 2004. godine i to u vreme kada je ona nosila dete Flavija Briatorea kojeg je prethodno ostavila. Sil nije odoleo čarima ove fatalne dame, pa je rado prihvatio da bude tata njenom prvom detetu. Venčali su se u maju 2005. godine, a Klumova je tek pet godina kasnije uzela prezime svog supruga - Semjuel. Negovali su veoma romantičnu tradiciju da svake godine obnavljaju bračne zavete.- Volimo se najviše na svetu, ništa ne može da nas pomeri. Niko ne može da utiče na nas. Verujemo u ljubav za ceo život - bile su rečenice kojima su donedavno opisivali svoj život, a koje je stvarnost za samo nekoliko dana tako surovo demantovala.

 

Moni Marković

 

makonda-tracker