SAD SE SMIRIO

"Znao sam po 12 sati da budem u kafani, svaki put bih ostao bez dinara": Vlada Mandić O POSLEDICAMA boemskog života

0

Vlada Mandić se osvrnuo na svoju prošlost i buran život koji je nekad vodio.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vlada Mandić je bivši rukometaš, a sada biznismen, kog su pre mediji povezivali sa brojnim lepoticama, međutim, njegovo srce je osvojila jedna Jasmina.

 

Mandić je otkrio malo poznate detalje svog burnog kafanskog života, pa smo tako saznali da se često vraćao kući bez dinara u džepu i da je veliki boem.

 

- Jetra mi je sad dobro, proveravam to svake godine. Dok sam bio mlad, mogao sam mnogo da popijem. Znao sam po 12 sati da budem u kafani. Svaki put ostanem bez dinara i praznih džepova izađem iz kafane. Jedva mi ostane za taksi - iskren je bio rukometaš.

 

Vlada je otkrio i da u kafani uvek naručuje pesme Tome Zdravkovića, on mu je omiljeni pevač, a dodao je i da svima voli da ostavi bakšiš, bez obzira kako neko peva.

 

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

 

- Nije me supruga smirila, već sve to ide u svoje vreme. Kad sam bio slobodan i mlad, bio sam dostupan. Kad sam odlučio da se oženim, da se smirim, smirio sam se sam od sebe i ovako mi odgovara. Nemam vremena za izlaske, imam četvoro dece. Ne nedostaje mi uopšte taj život - zaključio je on.

 

Vlada Mandić je trenutno uspešan biznismen, a njegovo mišljenje je da mu je biznis mnogo stresniji od rukometa, ali istovremeno i veliki izazov.

 

 

makonda-tracker