iskren je

Povezivali su ga sa mnogim devojkama, ali ga osvojila jedna Jasmina: Vlada Mandić o prošlosti — "Varao sam u vezama"

0

Bivši rukometaš osvrnuo se na svoj ljubavni život i na turbulentne dane iz sebe koje je vodio, te je tako sumirao svoje ponašanje i proznao stvari koje ranije nije na pravi način sagledavao. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši rukometaš Vlada Mandić, svojevremeno je bio dosta pominjan u medijima kao veliki zavodnik, kao i to da su žene padale na njegov šarm, ali i da on nije odolevao mnogim devojkama. 

 

To je možda nekad bilo, ja sam sada oženjen, porodični čovek, otac četvoro dece... To je moja ružna prošlost, sve u svoje vreme. Bio sam javna ličnost, nisam se čuvao od vas medija, pa je izlazilo i što jeste i što nije, ali nije to sve baš tako - kaže Vlada.

 

Moja supruga je ostavila najjači utisak na mene. Sa njom imam troje dece, i Sašu iz prvog braka sa Jelenom. Da kažemo dve fatalne žene su bile u mom životu, ali ova Jasmina najviše - dodaje rukometaš

 

Vlada Mandić
foto: Zorana Jevtić

 

Neki čudni procesi se u mom telu dešavaju, teško skidam kile i moram da pazim šta jedem. To je uglavnom povrće i proteinsta ishrana, treniram bar 2-3 puta sedmično. Uvek imam neki vid rekreacije - dodaje on.

 

On je progovorio i o spekulacijama da se razvodi od svoje supruge Jasmine:

 

Ne znam odakle ta informacija, mi smo 7 godina zajedno, imamo divan odnos i nadam se da će tako i da ostane. Ona je s godinama sve lepša, prošle godine smo se tek venčali. Mi nemamo čak ni razmirice ni svađe, ona ima mnogo razumevanja za mene - priznaje bivši rukometaš.

 

— Varali su i mene, a varao sam i ja. Drugo su veze i vezice, drugarstva, a drugo je brak. Jasmina je pametna i stabilna žena, nikada ne bi napravila takav kiks, tako da nema sumnje - kaže on za "Premijera-Vikend specijal".

 

 

makonda-tracker