da li se promenila?

Napravila veliki HIT koji su i MINISTRI poručivali, a onda nestala: Evo kako danas izgleda vlasnica pesme "Hej policijo"

0

Ona se brzo povukla iz medijskog života i nastavila da provatno radi i peva. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pevačica Nela Vidaković privukla je veliku pažnju kada se pojavila na javnoj sceni. Ona je svojim specifičnim stajlinzima uspela da oduševi mnoge, ali se brzo povuka iz medijskog života

 

Ona je tada snimila hitove koji su se i danas slušaju u klubovima, a često su i izvorni zvukovi za snimanje videa na društvenim mrežama. Svi pamte njen veliki hit "Milion dolara", ali se kao njena lična karta izdvojila pesma "Hej policijo". Kako je u intervjuima isticala jednu od njenih pesama su na slavljima poručivali i ministri. 

 

 

Nela je i 2018. godine postala mama jedne predivne devojčice i vrlo se posvetila roditeljstvu. Ona je napravila malu pauzu od nastupa, ali i dalje peva privatno daleko od meijskih natpisa. Ono šta mnogi nisu znali jeste da je ona i profesorka flaute i da je bila vrlo uspešna studentkinja. 

 

 

Pevačica je aktivna na društvenim mrežama, pa tako često publiku obraduje nekim anegdotama i fotografijama sa nastupa, a kako mnogi komentarišu, ona se nije mnogo promenila. 

 

Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker