(FOTO)

Osvojila je 85 titula i 55 kruna, a s 15 godina postala MILIONERKA: Evo kako danas izgleda NAJLEPŠA DEVOJČICA SVETA

0

Ona je od malih nogu živela u luksuzu, a jedna od bizarnijih činjenica je da je nedeljno trošila džeparac od 25 hiljada funti.

foto: Marc Andrew Deley / Getty images / Profimedia
foto: Marc Andrew Deley / Getty images / Profimedia

Još dok je bila mala, imala je ličnog vozača na raspolaganju, a sa 15 godina je već bila milionerka, a nakon pojavljivanja u američkoj hit seriji Toddlers and Tiaras, lansirala je svoju kolekciju odeće i nakita.

 

Izabel Baret je bivša misica u dečijim kategorijama i tokom karijere osvojila je 85 titula i 55 kruna. Ona danas ima 15 godina, ali je uspešna manekenka i preduzetnica.

Prošetala je na Nedelji mode u Njujorku, a tada je otkrila da je osnovala sopstveni brend House of Barretti, koji je postao jako uspešan.

 

- Imam liniju nakita koja mi je donela milion dolara, imam liniju odeće koja mi je donela milion dolara. Ali i dalje se družim sa mojim prijateljima, idemo na džet ski - rekla je ona.

 

Nedavno je organizovala zabavu povodom dobijanja lične čekovne knjižice, a na glamuroznu žurku je potrošila 69 hiljada funti.

- To što sam sama zaradila milione otvorilo mi je mnoga vrata... ali meni je najvažnije da se dobro zabavljam - istakla je tada.

 

Izabel kaže da je kao mala maštala da postane učiteljica, a prvi milion j zaradila dok još nije završila osnovnu školu. Ona je danas uspešna preduzetnica, a bavi se i modelingom. Popularna je i na društvenim mrežama, pa je na Instagramu prati 1,6 miliona ljudi.

 

- Da budem poznata, jer tako upoznajem prijatelje. Ne radi se uvek o novcu, već o upoznavanju novih ljudi i zabavi. Zaista mi je zabavno jer mnogo putujem i upoznajem mnogo prijatelja - odgovorila je na pitanje da li bi više volela da bude poznata ili bogata.

Njenu majku Suzan su kritikovali zbog oblačenja devojčice i toga što joj dopušta da se šminka u tako ranom uzrastu, međutim, ona je rekla da je srećna zbog svoje ćerke i da ona nosi samo najskuplju garederobu jer oni to porodično cene bez obzira na njen veliki uspeh.

 

Izabel Baret je srećna i zadovoljna, a naglašava i da joj je drago što se mnogi ugledaju na nju i što, na neki način, snosi određenu dozu odgovornosti.

 

 

makonda-tracker