VERENIČKI PRSTEN JOJ JE NAJDRAŽI

Nikolina i Vidoje su obožavali SKUPOCENI NAKIT: Voditeljka poseduje narukvice vredne STOTINE HILJADA EVRA

2

Nikolina Pišek je sahranila muža Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo prošle nedelje.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vest da je Vidoje Ristović, muž Nikoline Pišek i srpski istoričar umetnosti, iznenada preminuo u 44. godini je iznenadila javnost.

 

Njegova supruga, hrvatska voditeljka, Nikolina Pišek je neutešna i nije davala izjave za medije, a ovih dana se dosta pisalo o bogatstvo koje je posedovao Ristović, kao i o luksuznom venčanju koje su priredili u Monte Karlu.

 

Još uvek se ne zna šta je sve posedovao Ristović i kome će pripasti, ali medije je posebno privuklo kada je ovaj par bio opljačkan pre dve godine na letovanju.

 

Pažnju je privukao i Nikolinin verenički prsten vredan 15 hiljada evra, a on je možda i najjeftiniji, međutim, voditeljka je rekla da se njega neće odreći čak i ako bi se razvela, jer ga jako voli.

 

Kada je ovaj par pokraden u Hrvatskoj, kod sebe su imali skoro 68.000 evra u kešu, ali i nakit u vrednosti od 200.000 evra, pa je javnost opravdano bila u čudu.

- Suprug je podigao novac iz jedne banke u Splitu jer potpisujemo ugovor za kuću u Zagrebu i to je trebala da bude kapara. Što se tiče nakita, ne znam čemu drama? Žena sam koja obožava nakit i volim da ga menjam. Zašto ja to ne bih nosila sa sobom ako je moje vlasništvo? Vidoje je pak strastveni ljubitelj satova, to mu je ljubav - rekla je tada Nikolina.

 

Podsetimo, Nikolina i Vidoje su tada ostali bez prstena Cartier Panther (25.000 evra), narukvice Cartier Love s brilijantima (40.600 evra), Chopard prstena 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra.

 

 

makonda-tracker