ORGANIZAM JE POKLEKAO

"Četiri meseca sam ležala u krevetu": Sanja Maletić progovorila o OPASNOM VIRUSU, a otkrila i kako ga je dobila

0

Popularna pevačica narodne muzike prošla je kroz težak period kada je imala 29 godina

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Popularna pevačica Sanja Maletić nedavno je otvoreno govorila u medijima o bolesti koja joj je promenila život i koja joj je umalo stavila tačku na karijeru. 

 

Ona je imala koksaki virus kada joj je bilo 29 godina, a kako se sada prisetila, do ove dijagnoze je došlo zbog mnogo nastupa, odnosno preforsiranja organizma.

 

 

- Nažalost ja sam sa 29 godina dobila koksaki virus. To je inače bolest sportista kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo zato što sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, pa Švajcarska i Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan u nedelji i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu mi da ustanem, obučem se i da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš energije i snage za sve i ja odem. To je kvrcnulo sa 29 godina kada sam otkazala američku turneju sa Nedeljkom Bajićem Bajom - prisetila se pevačica i dodala da je želela da nastavi da radi, međutim, morala je strogo da miruje narednih nekoliko meseci.

 

 

- Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ali kaže ona meni da ne smem ništa teže od kašike da dignem. Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela ni da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo mesecima strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim te teške i naporne romske svadbe koje znaju da traju po dva dana i dve noći - ispričala je Sanja za Grand Online.

 

Sanja Maletić je u februaru mesecu trebala da ide na vantelesnu oplodnju u Prag i tom prilikom izvor blizak pevačici je rekao:

 

Sanja Maletić
foto: Instagram

 

Sanjina borba za potomstvo je teška i već godinama ostavlja bolne emotivne rane, ali ona ne odustaje od majčinstva. Pre dve godine je zakazala vantelesnu oplodnju u najpoznatijoj klinici u Češkoj, ali je zbog pandemije bila sprečena da je sprovede do kraja. To je uticalo i na njeno zdravstveno stanje pa je i ono bilo narušeno.

 

 

makonda-tracker