teško joj je to palo

"SVIMA JE DOBRO POZNAT": Sanja Maletić tvrdi da je jedan slavni pevač zaražen virusom korona

3

Folk pevačica pozvala je sve da ostanu kod kuće saopštitvši im da je veoma zabrinuta jer je jedan njen kolega, kojeg voli kao brata, zaražen i da je boli ta tužna vest.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznata pevačica Sanja Maletić objavila je na društvenoj mreži Instagram poziv svojim pratiocima da ostanu u samoizolaciji u narednom periodu kako bismo sprečili širenje virusa korona.


Definitivno da... Znam nekoga ko je pozitivan na virus... Nekoga ko mi mnogo znači. Nekoga koga 25 godina iskreno volim kao brata. Nekoga s kim sam se najlepše smejala... Ne samo ja već je čovek koji je nasmejao svakoga ko ga poznaje... Mnogo boli — istakla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Maletic Official (@sanja_maletic_official) on


Ona je za Informer dodala da ne želi da otkrije identitet osobe koja je zaražena virusom korona i otkrila da je u pitanju poznata ličnost koja je bila u jednom rijalitiju.


Nije na meni da otkrivam identitet osobe koja je inficirana korona virusom. On će sam izaći u javnost i reći ukoliko to bude želeo. Svako ima pravo na privatnost, pogotovo u ovakvoj situaciji. Reč je o pevaču koji je dobro poznat svima nama koji se bavimo ovim poslom. Bio je i u jednom rijalitiju — rekla je Sanja.

 

 

makonda-tracker