pripreme za rođendan

Zbog ove fotografije Anastasija će biti NAJSREĆNIJA NA SVETU: Nemanja Gudelj u posebnom društvu stigao u Beograd

4

Anastasija Ražnatović 25. maja slavi rođendan, a vest koja je u centru pažnje jeste da će toj proslavi prisustvovati i njen dečko Nemanja Gudelj.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, a za to vreme je i putovala kod njega u Španiju kako bi ga bodrila tokom utakmica.

 

Mlada pevačica je upoznala i Nemanjinu porodicu, a posebno se sprijateljila sa njegovom sestrom Vanjom.

Nedavno je izjavila da joj je u vezi odlično i sve ide po planu. Sada je došao red na fudbalera da upozna Anastasijinu porodicu, pa je tim povodom stigao u Beograd.

 

Nemanja je doputovao, a to je potvrdila njegova sestra koja je objavila fotografiju gde se vide on i njihov brat Dragi na beogradskom aerodromu.

 

Nemanja Gudelj
foto: Instagram/printscreen

— Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana bavi se organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije i torte —  rekao je izvor za Telegraf povodom organizacije rođendana.

 

Mnogi su komentarisali da je Gudelj upravo zbog rođendana i upoznavanja sa Cecom stigao i poveo brata i sestru kako bi mu bili podrška.

 

Rođendan Anastasije Ražnatović svake godine privuče veliku pažnju, a prema nekim pisanima, biće više od sto zvanica na luksuznoj proslavi, a mlada pevačica učestvuje u organizaciji svakog detalja i potrudiće se da sve bude besprekorno.

 

 

makonda-tracker