bez imalo takta

Želeo da pohvali suprugu ― uvredio sina i bivšu! Glumac na udaru javnosti nakon bezosećajnog komentara

0


Holivudski lepotan Kris Prat ostao je u sjajnim odnosima s glumicom Anom Faris nakon raskida, ali njegov najnoviji potez mogao bi da poljulja porodičnu idilu

foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia
foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

Glumac Kris Prat (42), kog najšira publika zna iz filmova "Čuvari galaksije" i "Svet iz doba Jure", bio je devet godina u braku sa superzvezdom holivudske komedije Anom Faris (44). Par je 2018. godine stavio tačku na svoju ljubav, tokom koje su dobili sina Džeka (9), a Kris se sledeće godine oženio Ketrin Švarceneger (31), ćerkom slavnog Arnolda Švarcenegera, s kojom je 2020. dobio ćerku Lilu.


Kris uživa u životu i bračnoj idili s Ketrin i često na Instagramu deli tople porodične trenutke, a pre nekoliko dana je objavio fotografiju i tekst koji su mu vrlo brzo došli glave.


Ljudi. Stvarno. Vidite kako me gleda! Mislim... Pronađite nekoga ko će vas tako gledati!!! Znate?! ― napisao je on u opisu fotografije na kojoj je sa suprugom.

 


Upoznali smo se u crkvi. Pružila mi je neverovatan život, prelepu i zdravu ćerku, a žvaće tako glasno da ponekad moram da stavim čepiće za uši, ali to je ljubav! Ona mi pomaže u svemu. Zauzvrat, ja ponekad otvaram tegle krastavčića. To je razmena ― istakao je glumac bez nekog posebnog povoda.


Njeno srce je čisto i pripada meni ― napisao je Kris i nazvao Ketrin svojim "najvećim blagom". ― Rođendan joj je za šest nedelja. Tako da, ako joj ne poklonim ništa, reći ću joj da pogleda ovu objavu. Volim te, dušo.

 


Iako na prvi pogled ova glumčeva poruka deluje pomalo zbunjujuće i bizarno, ona ne bi bila takav problem da Prat nije pomenuo to što mu je Ketrin rodila zdravu ćerku. Naime, Ana Faris i on imaju sina koji je rođen dva meseca pre termina, zbog čega je imao mnogo zdravstvenih problema i teško krvarenje mozga, a strahovali su da će imati i poteškoće u razvoju. Glumica je o tome više puta otvoreno pričala, a jednom prilikom je objasnila da su se Prat i ona često osećali kao da se bore sami protiv celog sveta.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ubrzo nakon što je glumac uputio ovu poruku Ketrin Švarceneger, društvenu mrežu Tviter preplavile su poruke podrške i ljubavi Ani Faris jer mnogi veruju da je Kris, namerno ili ne, uvredio popularnu glumicu i svoju bivšu suprugu, kao i njihovog sina Džeka.


"Ovo je tako odvratno. Hoće da kaže da mu je nova žena rodila zdravo dete, za razliku od Ane Faris", "Ana i Džek zaslužuju bojlje", "Krise Prate, nikad nećeš imati talenat, uticaj i biografiju kao Ana Faris", "Sindi iz 'Mrak filma' je sto puta važniji lik nego bilo koja uloga Krisa Prata"... neki su od komentara na njegov račun. Mnogi podsećaju na brojne glumčeve bizarne poteze i komentare proteklih godina, a nije malo ni onih koji ističu da je Farisova volela Krisa i udala se za njega kad nije bio holivudski zavodnik kakvim se danas smatra već trapavko s viškom kilograma koji nije mogao da dođe do zapaženijih uloga.

 

Ana Faris
foto: Profimedia

Nakon što su se hiljade ljudi obrušile na njega, Prat je na Instagramu ispričao kako je na spavanje otišao potišten, ali je otišao u šumu i slušao svoju plejlistu hrišćanske muzike, pa se osetio bolje. Njegova tašta Marija Šrajver obratila mu se potom javno i posavetovala ga da se "izdigne iznad buke".

 

Ana i Kris ostali su u odličnim odnosima nakon razvoda, a kada je on na Instagramu objavio da se ženi Ketrin Švarceneger, među prvima mu je čestitala i o njemu uvek pričala samo najlepše. Kada je Prat dobio ćerku Lilu, Farisova joj je odmah poslala poklon i čestitala paru, a pisalo se i kako je neizmerno srećna što njen sin sada ima sestru.

 

 

makonda-tracker