BOL U DUŠI OSTAJE

Njihova tuga NIKADA neće prestati: Ove zvezde srpske javne scene su doživele TRAGEDIJE koje su im OBELEŽILE ŽIVOT

0

Poznate ličnosti naše javne scene nemaju uvek idiličan život bez problema, neki od njih su preživeli velike tragedije sa kojima se i dan danas nose.

Savo Milošević

 

Savo Milošević
foto: Dado Đilas

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru. Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

 

Goga Sekulić

 

Goga Sekulić
foto: Tamara Trajković

Nakon samo dva meseca braka, pevačicin supružnik Igor Ramović napustio je ovaj svet u 41. godini pokošen karcinomom jetre i pankreasa. I pored nemerljive podrške i ljubavi koju mu je pružala tokom najtežih dana, Goga je neposredno nakon večnog rastanka od svog dragog doživela dodatnu bol koju joj je nanela bivša svekrva Zorica Terzin. Pevačica se nakon toga udala za Uroša Domanovića sa kojim je dobila i sina, ali se par ipak na kraju razveo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker