ŠTO TE NE UBIJA, OJAČA TE

"Činjenica da LIŽETE OLTARE ne znači da ste dobar čovek": Nikolina Pišek ISKRENO o novom domu i predrasudama o sebi

0

Nikolina Pišek je proživela jako turbulentnu godinu, a trenutno završava uređenje kuće u koju će se useliti sa porodicom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nikolina Pišek Ristović je popularna voditeljka i dizajnerka, a u protekloj godini je često bila u centru pažnje zbog neprijatnih situacija koje su joj se dogodile.

 

Podsetimo, ona i ćerka Una Sofija su preživele trovanje ugljen-monoksidom, a bio joj je i automobil ukraden koji je posle vraćen.

 

Nikolina ističe da je u dosadašnjem periodu bilo previše bolnih događaja za nju, ali da ona ne želi to da komentariše.

 

- Ima jedna divna poslovica i uvek se ispostavi da su narodne mudrosti najtačnije, a ona glasi: Što te ne ubije, ojača te! U mom slučaju doslovno se može primeniti. S druge strane, princip koji je deo mog habitusa, a ne naučena veština, jeste da se svih nemilih događaja itekako sećam, ali procesuiram ih kao da su se dogodili nekom drugom, bez prevelikog emotivnog angažmana - rekla je voditeljka.

 

Nikolina i Una Sofija su sada oporavljene, a Nikolina je rekla da čim može da izdrži kondicioni trening, onda je ona stara.

 

Ristovići uređuju porodičnu kuću u Zagrebu u koju će se preseliti iz Beograda jer smatraju da je manji grad bolji za vaspitanje deteta i kontrolisanje vanškolskih aktivnosti. Nikolina se osvrnula i na komentare da posećuje plastičnog hirurga.

 

1 / 10 Foto: Instagram

 

Voditeljka tvrdi da je njen profil samo njena stvar i da je iznošenje mišljenja postalo jako rizično u današnje vreme.

 

- Činjenica da ližete oltare ne znači da ste dobar čovek, niti lice bez bora mrštilica znači da ste jednom godišnje na operacionom stolu. A i ne kažem da je to loše. Puno je gore biti zao nego operisan - iskrena je bila Nikolina Ristović.

 

 

makonda-tracker