glossy intervju

MINA KOSTIĆ OTKRILA TAJNU SA SNIMANJA SPOTA: Ovu pesmu obožavali su MNOGI, ali jedan detalj malo ko je ZNAO!

0

Mina Kostić za Glossy.rs otvoreno je progovorila o karijeri, povlačenju iz medija, estetskim zahvatima, ljudima u koje se razočarala, ali i odnosu sa bivšim suprugom Igorom Kostićem, sa kojim ima ćerkicu Anastasiju

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Iako nismo u prilici često da je vidimo u televizijskim emisijama, zbog čega su mnogi stekli utisak da se povukla sa javne scene, pevačica Mina Kostić i te kako je aktivna kada je u pitanju njena muzička karijera. Kako kaže, pauzu u poslu nikada nije pravila, a u medijima se pojavljuje tek toliko koliko ona sama proceni da želi i da je potrebno.

 

Atraktivna folk pevačica, koja je nedavno publiku obradovala novim singlom pod nazivom "Čovek moj", u intervjuu za Glossy.rs otkriva zbog čega izbegava medijsko eksponiranje, a ovom prilikom govori i o odnosu sa bivšim suprugom i kolegom Igorom Kostićem, sa kojim ima jedanaestogodišnju ćerku Anastasiju. Pevačica je progovorila i o njihovoj saradnji, otkrivši jedan detalj sa snimanja spota za njihovu duetsku pesmu "Grudi od betona" iz 2008. godine, koji je malo ko znao.

 

Posle kraće pauze objavili ste novi singl "Čovek moj". Kakvi su prvi komentari i koliko vam je nedostajala scena?

 

Ja nisam imala nikakvu pauzu što se posla tiče, radila sam, samo se nisam oglašavala u emisijama i provlačila po žutoj štampi. Nikada mi njie bio cilj samo da se provlačim po novinama, na početku a pogotovo sad, to me ne interesuje. Prisutna sam na sceni onoliko koliko smatram da to ja želim.

 

Ko je "vaš čovek"?

 

Moj čovek je Isus - jedini kome sam svoje srce dala i nikada me nije izneverio uvek me voli šta god da se desi...

 

foto: Damir Dervišagić

U produkciji za ovu pesmu učestvovao je vaš bivši suprug Igor X. Da li vam je on i dalje glavni kritičar, ali i oslonac u karijeri?

 

Da, učestvuje, on mi je uradio spot za pesmu "Čovek moj", a Bane Opačić mi je dao predlog i eto ispalo je fantastično! Prvi put smo sarađivali, on mi se nikada nije mešao u posao, a i sami znaju svi da je prvi put u javnosti pretstavljen u mom spotu "Još jedna u nizu" gde sam ponovo skrenula veliku pažnju samim tim i njega izvukla iz anonimnosti. Posle toga sledi duet "Grudi od betona", meni najdraži spot, jer sam tada već bila trudna.

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

Javnost bruji o vašoj savršenoj liniji. U čemu je tajna?

 

Moja tajna - genetika, dobar metabolizam, rano ležem već oko 21h do 22h i budim se već oko 06:30h tako da to mi je super. Jedem sve i to obavezno doručak, užina, ručak, užina, večera i onda u krevet.

 

Koliko vremena imate da se posvetite zdravom životu?

 

Kad se lepo organizujete onda možete sve da stignete tako da nemam taj problem, trudim se da živimo zdravo, ali nije u pitanju tu samo ishrana. Treba da se hranimo i duhovno, da činimo dobro, i mislimo dobro. Onda sve može da bude kako treba.

 

Koje namirnice su sastavni deo vašeg života?

 

Ja jedem sve svaki dan, kuvam i uživam u tome, grickalice obožavam, perece, ma sve slano, slatko sve sto poželim to jedem i oni koji mene znaju ne mogu da se načude, ali je zaista tako. Jedino ne volim da se prejedem i žderem nego da u tome uživam. Sve ono što mi organizam traži ja mu dajem. Ne kažem da su grickalice zdrave, ali realno šta je danas zdravo? Nisam sigurna ni vazduh koji udišemo.

 

foto: Damir Dervišagić

Da li vam prija nadimak "džepne venere"?

 

Naravno da prija od samog početka su me prozvali tako i tako će i ostati... Super je! Hvala!

 

Da li ste se ikada u životu pokajali zbog neke stvari koju ste uradili zarad svog izgleda?

 

Ne! U životu se ne kajem ni zbog čega. Uradila sam grudi i to je sve, i nikada to nisam krila. Nisam ni želela da krijem, jer sam ceo život imala grudi, a pošto varairam u kilaži od 4 do 5 kg tako su se topile i grudi, to je bio jedini razlog. Sve ostalo je kako treba hvala Gospodu!

 

Na koju stvar ste najviše ponosni u protekloj godini?

 

U protekloj godini sam zahvalna Bogu što je sklonio sve one nebitne ljude u mom životu, a bilo ih je mnogo koji su mi glumili prijatelje! Tako da je sve onako kako treba.

 

Koji su vam naredni planovi?

 

Sve sam predala u Božije ruke i on najbolje zna šta treba da radi za svakog od nas... Samo znam da treba da se svi sjedinimo i biće dobro to mi je i želja! Samo da bude svima dobro!

 

 

 

makonda-tracker