LEPOTOM JE OSVOJILA SVET

Ako postoje MODERNE BAJKE ovo je jedna od njih: Bila je PRODAVAČICA na pijaci, a onda je postala MILIONERKA (FOTO)

0

Kao dete je živela u bedi i siromaštvu, ali joj se sreća osmehnula kada ju je primetio čuveni modni agent

foto: Korotayev Artyom / TASS / Profimedia
foto: Korotayev Artyom / TASS / Profimedia

Natalija Vodjanova, koja sada ima 39 godina, živela je u siromašnoj porodici i kao dete je bila primorana da zarađuje za život.

 

Tinejdžerke dane nije provodila u kafićima i tržnim centrima već je prodavala voće i povrće na pijaci. Jednom prilikom ju je tamo video čuveni modni agent, koji ju je uveo u svet mode.

 

 

Vredno je radila i nakon nekoliko godina postala je veoma popularna, a honorari su rasli sve više. Natalija se tako sa svega 17 godina našla u Parizu.

 

Za kratko vreme postala je jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice za "Vog" i druge magazine, bila je zaštitno lice svetskih brendova kao što su "Guči", "Prada", "Šanel", "Versače", "Hugo Bos"... Natalija je bila treći najuspešniji model sveta i uspela je da sa svega 20 godina života zaradi 20 miliona dolara.

 

 

Tada je dobila i nadimak Supernova.

 

Ubrzo je u bogataškim redovima pronašla i muža Džastina Portmana s kojim je oformila porodicu. Imaju troje dece. Njihov brak potrajao je devet godina, a Džastin je u jednom kasnijem intervjuu otkrio kako je nakon raskida morao da potraži stručnu pomoć zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog razlaza od lepotice.

 

- Osećao sam se kao iznošena torba marke Luj Viton. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle, kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica - izjavio je za medije Džastin nakon razvoda.

 

Natalija se nakon razvoda zaljubila u milijardera Antoana Arnoa, a svoju vezu krunisali su brakom 2020. godine. Njih dvoje imaju dva sina – Maksima i Romana.

 

makonda-tracker