ZADRŽAO JE OSMEH NA LICU

Ćerka Aljoše Vučkovića preživela je pakao DROGE: Danas radi nešto potpuno drugo i izgleda neprepoznatljlivo (FOTO)

4

Glumu je upisala u klasi sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić
 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš poznati glumac, Aljoša Vučković, ostao je upamćen po brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama, ali i po velikoj porodičnoj drami kroz koju je prošao zbog svoje ćerke Leane Vučković.

 

Naime, njemu se dogodilo baš ono čega se mnogi roditelji plaše - dete mu je skrenulo sa pravog puta i poseglo za opijatima.

 

 

Iako su bili potpuno nespremni za ovakav scenario njeni roditelji ni jednog trenutka nisu ni pomislili da odustanu od svoje mezimice. Leana je, nakon dugogodišnju borbu sa zavisnošću od narkotika, na kraju završila u zatvorskoj bolnici na odvikavanju.

 

- Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju - jednom prilikom je rekao Aljoša za domaće medije.

 


Uz pomoć stručnjaka Leana je uspela da pobedi u ovoj bici. Danas ona živi jednim potpuno drugačijim životom. Predaje na fakultetu, ima dete i vodi jedan miran i skladan život.


I sam glumac pre tri godine je prošao kroz veoma ozbiljnu borbu za život. Svojim vedrim duhom i verom u bolje sutra glumac je uspeo da iz borbe izađe kao pobednik.

 

 

makonda-tracker