da li ste znali?

Lepota joj nije mnogo pomogla: Slađana Tomašević PROGOVORILA o svim PREDRASUDAMA koje idu uz njeno ime

0

Voditeljka Slađana Tomašević godinama unazad oduševljava svojim izgledom, a ne krije da joj je često lepota odmogla u karijeri.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Slađana Tomašević važi za jednu od naših najlepših voditeljki, međutim ona se često susreće sa predrasudama i lošim komentarima na račun njenog izgleda i karijere.

 

Danas nije dozvoljeno da lepa žena bude uspešna, ali zasluženo, odmah se pojavljuju zluradi komentari, a voditeljka je to iskusila na svojoj koži.

 

Jedan od komentara je da Slađana "spava u solarijumu", te mnogi komentarišu njen preplanuli ten.

 

- Ja uopšte nemam preplanuli ten, to je studijska šminka na licu, pogledaj moje noge i moje ruke, ja u solarijum ne ulazim uopšte, čak se čuvam leti, mene sunce hoće, dovoljno je da budem u vodi, to je činjenica, ali pošto znam da to nije dobro za ekran, vrlo vodim računa i onda se sklanjam, inače neko sunčanje preterano to ne - otkrila je Slađana.

Voditeljku uglavnom hvale, a njene noge su proglašene "najboljim nogama RTS-a" , na šta Slađana kaže da joj nije donelo baš mnogo koristi.

 

- Na početku sam ja bila stvarno samo lepa, ‘to je ona tamo ona lepa’, to je bio komentar pre nekoliko godina i onda moraš da se dokazuješ, uporno, mnogo više nego neke druge osobe. Svaka žena koja je iskrena i koja vodi računa o sebi i koja ima osmeh na licu koja se trudi da bude dobronamerna je lepa žena, nezadovoljne žene koje su stalno ljute, stalno viču, one ne mogu biti lepe, da li je to teži put, jeste, ali to je moj put i to je meni sasvim prihvatljivo jer sve što brzo dobiješ i dobiješ lako, kraće traje - iskrena je bila ona.

Podsetimo, javnost je oduvek interesovao i privatni život atraktivne voditeljke, a ona već neko vreme uživa u ljubavi sa nepoznatim muškarcem kog drži daleko od medija.

 

 

makonda-tracker