očarala kralja popa

Ekstra Nena osvojila srce Majkla Džeksona: Bilo je to najnezaboravnijih osam dana u mom životu

0

Davne 1992. godine, slavna pevačica je predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji, zahvaljujući čemu su njene fotografije obišle ceo svet, a ona je privukla pažnju i jedne velike zvezde.

foto: Dragan Kadić, Profimedia
foto: Dragan Kadić, Profimedia

Ona nije prošla slavno na ovoj manifestaciji - zauzela je 13. mesto, ali je zato osvojila simpatije tada najveće muzičke zvezde na svetu, piše Kurir.

 

Kako je i sama pričala po povratku s takmičenja u Malmeu, osam dana je uživala u pažnji koju su je poklonili saradnici Majkla Džeksona po njegovoj naredbi. Oni su se tada zatekao u Švedskoj, videli Nenu i odmah obavestili muzičara. Kad je video njenu sliku, on se oduševio.

 

Bivša supruga Majkla Džeksona prolazi kroz pakao: Bila sam zgađena kad sam videla šta moj muž čuva u kompjuteru

 

- Mada Majkl Džekson nije bio u Malmeu, njegovi agenti su mu dojavili da se u gradu nalazi devojka HeHa, tako su me zvali, jer sam ime pisala ćirilicom pa im je to tako izgledalo. Tako sam dobila vozača i nekoliko zgodnih telohranitelja, koji su me pratili u stopu. Bilo je to najnezaboravnijih osam dana u mom životu - pohvalila se svojevremeno pevačica.

 

foto: Marko Poplašen

Do susreta Ekstra Nene i Džeksona nikad nije došlo jer ona ubrzo više nije mogla da putuje u inostranstvo zbog sankcija. Raspadom SFRJ propali su i svi ugovori koje je potpisala sa inostranim agentima, uključujući i mogućnost saradnje sa Džonom Loganom.

 

Tajni ljubavni život princeze Dajane: Ovo je bio jedini čovek kojeg je iskreno volele! (FOTO)

 

- Nakon nagrade za životno delo Džon Logan, kompozitor s najviše pobeda na Evroviziji, klekao je ispred mene i iskazao mi najiskrenije divljenje za muzikalnost, izgled i, kako je sam rekao, još nedoživljenu gracilnost - izjavila je Snežana Berić svojevremeno.

 

makonda-tracker