oglasio se

ŽENE LUDE ZA NJIM, NAZIVAJU GA SAVRŠENIM MUŠKARCEM: Italijanski zavodnik saopštio da je GEJ?

1

U našoj anketi, dame su dale prednost ovom Italijanu u odnosu na Damijana Davida, ali ubrzo se društvenim mrežama proširila vest da bi dame ipak veće šanse imale kod pobednika Evrovizije...

foto: Instagram
foto: Instagram

U srpskom kutku Tvitera prošle nedelje se vodila rasprava o tome da li je primer savršenog muškarca i Italijana  Mikele Morone iz filma "365 dana" ili Damijano David, pevač benda Moneskin. Čak i u našoj anketi vidi se koliko su devojke podeljene kad je ova tema u pitanju, ali nesumnjivo je u centru pažnje ovih dana mlađi od ove dvojice Italijana. Sada je, međutim, Mikele našao način da se priča o njemu — i to kakav!


Glumac je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju za koju je pozirao s kolegom Simoneom Susinom. Obnaženi su, zagrljeni i nalaze se, po svemu sudeći, na bazenu, a Mikele je u opisu "selfija" napisao:


Ja sam lažov.

 

Istu fotografiju, sa istim opisom podelio je i Simone, a društvene mreže su "eksplodirale" jer mnogi veruju da je ovo bio način dvojice glumaca da saopšte svetu da su gej.

 


Nakon što je nastala prava bura na mrežama, Morone je bio primoran da se obrati fanovima na Instagramu putem "storija".

 


Jutros kad sam se probudio, pozvao me je moj tim i rekli su mi da ima mnogo članaka o tome da sam "izašao iz ormana", zbog fotografije koju sam snimio sa Simoneom. On je postao moj dobar prijatelj, mi smo kao braća, zajedno snimamo film. Ali, ljudi, to je samo slika, ništa više — rekao je Mikele kroz smeh. — I, usput, ja strastveno podržavam LGBT zajednicu, ali ovde je reč o najobičnijoj fotografiji. Nisam se deklarisao kao gej. Priča se i o opisu "Ja sam lažov", ali glumac je lažov.

 

Morone se potom izvinio zbog zabune koju je izazvao.

 

Simone Susina se nedavno pridružio ekipi filma "365 dana", koja trenutno snima nastavak ovog akcionog hita.

 

 

makonda-tracker