tužna uspomena

Ceo svet mu se SRUŠIO nakon jednog gubitka: Dejan Matić otkrio koju pesmu NIKADA ne može da peva uživo

0

Dejan Matić ima muziku koju poštuje svaka publika, a neretko ističe da ga neke pesme posebno pogađaju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dejan Matić je zasigurno neko ko zna da napravi odličnu atmosferu, ali postoji jedna pesma koja za njega ima posebnu važnost.

 

Naime, njegov najbliži saradnik je iznenada preminuo pre pet godina, što je na Dejana ostavilo velike posledice. On se dugo posle toga oporavljao od gubitka i ističe da je jedva izašao iz tog kriznog perioda.

 

-Tad mi se ceo svet srušio, mislio sam da nikad više neću izaći na binu, niti zapevati - setio se pevač.


Dejan je pre dve godine otkrio i koju pesmu je posvetio prijatelju, ali je rekao i da nikada nije mogao uživo da je peva.


- Do danas nije prošao nijedan dan da ga nisam pomenuo. Tokom ta dva meseca kad sam bio najutučeniji čak sam po prvi put u životu pio lekove za smirenje. Do tad sam bio jak i čvrst, nisam znao da nešto može da me poremeti, izbaci iz koloseka i slomi. Mislim da niko ne voli svoju profesiju kao mi muzičari. Ta ljubav prema muzici me je izvukla iz depresije. Mom prijatelju sam posvetio pesmu 'Amanet' koju je napisao Saša Milošević Mare, ali je uživo nikad nisam otpevao iako su mi je mnogo puta tražili na nastupima. Previše je emocija u njoj - iskren je bio Dejan.

 

 

makonda-tracker