tuga

Glumački svet SKRHAN BOLOM: Aleksandar Srećković Kubura teško podneo vest o smrti Bojana Lazarova

1

Glumac je drhtavim glasom prokomentarisao vrlo potresnu i tužnu vest koja je pogodila sve glumce i glumice. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumac Bojan Lazarov ostavio je mnoge uloge iza sebe, ali i veliku tugu u srcima svojih kolega koji se na društvenim mrežama opraštaju od talentovanog umetnika. Prema pisanju medija, on je navodno počinio samoubistvo skočivši sa Mosta na Adi. 

 

 

Jedan od njegovih kolega Aleksandar Srećković Kubura koji je sa Lazarovim igrao u seriji "Crveni mesec" kratko je prokomentarisao tužnu vest:

 

Bio je divan kolega, drug, čak vrlo raspoložen, nasmejan uvek, lepo smo radili. Vrlo sam loše podneo vest. Nisam primećivao da je tužan – rekao je Kubura drhtavim glasom, piše Blic. 

 

Glumica Jelena Đokić se prva oprostila od kolege sa kojim je igrala. Pored nje, od Bojana su se oprostile i Anita Mančić i Sloboda Mićalović, koje su sa njim igrale u seriji “Tajne vinove loze”.

 

1 / 2 Foto: Youtube Printscreen

 

Tužan sam. Skrhan sam — napisao je glumac Miodrag Dragičević, a njegovu fotografiju su podelili i Andrija Milošević, Jelena Stupljanin, kao i Bojan Dimitrijević koji je napisao emotivnu oproštajnu poruku. 

 

Odmori se prijatelju moj dragi. Neka te, tako dobrog, sada čuvaju anđeli. Mnogo ćeš mi nedostajati — poručio je glumac.

 

Bojan Lazarov mnogima je poznat po ulogama u "Klopci", "Beogradskom fantomu", "Mirisu kiše na Balkanu", "Istini i lažima", "Tajnama vinove loze", "Crvenom mesecu" i "Vikendu sa ćaletom".

 

Podsetimo, glumac je bio član ansambla Malog pozorišta "Duško Radović". Studirao je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića. Od 1996. godine profesionalno je glumio u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član Narodnog pozorišta u Somboru. Ostvario je brojne uloge u pozorištima u Beogradu i Somboru.

 

 

 

makonda-tracker