iskrena je

Nije oklevala nego je pozvala LJUBAVNICU svog muža: Pevačica se oglasila i iznela detalje PREVARE koju je doživela

1

Ona se oglasila na društvenim mrežama i jasno stavila svima do znanja šta joj se sve izdešavalo. 

foto: Damir Dervišagić za Kurir
foto: Damir Dervišagić za Kurir

U medijima se pojvila informacija kako se pevačica Ivana Šašić razvodi. Međutim, to nije sve. Ono šta se jo pisalo jeste da je imala okršaj sa ljubavnicom njenog muža u Šapcu. Sada je ona progovorila i ispričala šta je istina. 

 

Dosta je natpisa po portalima o mom razvodu. Da,sve je to tačno, osim jedne sitnice. Nije me ta žena jurila po Šapcu, već se preko drugarice raspitivala o mom braku. Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je,muljao, petljao. Meni je govorio da nista nije kriv,a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara, i nije bauk, mnogi je oproste. Ja izdaju ne praštam - objasnila je Ivana i nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic (@ivanasasic1)

 

— Ja sam joj ga poklonila, nije želela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Tako da je to sve što imam da kazem. Za mene završena priča. Dodaću da sam ja skroz ok, da je sve ovo sastavni deo života,i da ja sigurno neću padati u depresije i gluposti, već nastaviti svoj život na najbolji moguci nacin. Ja žaliti nemam za čim, tako da nemam ni problema.

 

— Hvala svim dragim ljudima koji mi salju poruke podrske.Hvala mojim prijateljima, što su kao i uvek, uz mene. Ja sam srećna žena - zaključila je Šašićeva na svom Fejsbuk nalogu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker