kraj ljubavi

"Onog trenutka kada nisam ispoštovana, to je KRAJ": Ivana Šašić iznela DETALJE o iznenadnom razvodu

1

Pevačica Ivana Šašić objavila je na Fejsbuku da se razvodi nakon pet godina braka.

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Ivana Šašić se na iznenađenje mnogih razvodi, a sada je otkrila i detalje kraha braka.


Njen suprug je živeo sa njom i sa njenim sinovima, a pevačica kaže da deci neće braniti komunikaciju sa, sada bivšim, suprugom.

 

- Razvodim se! Neko je nešto zabrljao, ja ne prelazim preko toga i to je to. Nisam ja ništa zabrljala, ali neću da širim priču, dovoljno je da je neko nešto zabrljao... Danas sam predala papire za razvod braka odmah! Juče sam nešto saznala i danas sam već to uradila. Jutros u pola 9 sam bila kod advokata. Ovo nije ishitrena reakcija, tako je kako jeste. Juče sam automatski skinula burmu, čim sam to uradila, onda je kraj. Nema nazad, nema priče. Ja sam žena koja poštuje sve. Onog trenutka kada nisam ispoštovana ja, onda je to defintivno kraj. Voleli smo se dok smo bili zajedno, očigledno to više nije to. Nemamo zajedničkih interesa više - rekla je pevačica za Pink.rs.


Ivana ne krije da joj maksimalnu podršku pružaju prijatelji, a ona se trenutno nalazi u Šapcu.


- Zvale su me kolege, Sanja Maletić, dosta mojih prijatelja. Svi su uz mene. Svi moji, koji su moji ceo život, uz mene su. Ja sam dobro, znam šta želim, a šta ne želim. Najgora je činjenica da živiš u zabludi, da neko misli da je namazaniji od tebe, da nikad nećeš saznati... A sve se sazna. Ja pevam, mnogo ljudi poznajem i nikad ne znaš koga poznajem, kaako neke stvari mogu doći do mene. Nije lako, ali sam svoja, nemam potrebu da trpim ništa u životu. Ni zbog ljubavi, ni zbog materijalnih stvari. Svoja sam, sama na svom. U mom životu možeš lepo, ili moj put ili autoput. Mirna savest i čist obraz posle pet godina, niko ne može dakaže ništa ružno ni loše - istakla je Ivana.


Ivana Šašić naglašava da njena deca njega mnogo vole, ali da je njihova mama njima najvažnija na svetu, te da se neće mešati u njihov izbor da li će želeti da vide Bojana.

 

 

makonda-tracker