brzo ozdravljenje

Otvorio dušu o svom trenutnom stanju: Voditelj Dejan Pantelić morao HITNO na operaciju

0

Voditelj Dejan Pantelić završio je u bolnici.

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Pantelić je morao na operaciju zbog upale slepog creva. On se posle svega uključio u jutranji program TV Prva i potvrdio da je sve u redu.


- Pre šest dana me zaboleo stomak, imao sam perforaciju slepog creva, uspešno je sve sređeno. Sve je okej, hvala svima zaposlenim u Urgentnom centru, sestrama, doktorima, hirurzima. Pre desetak godina sam se lečio u inostranstvu i razmišljao da li će imati naš pacijent da se leči u takvim uslovima, kao u Nemačkoj. Ovo je dobro, čovek kada dođe ovde on ozdravi - rekao je voditelj.

 

Podsetimo, Dejanu Panteliću je 2012. dijagnostikovan tumor na krajnicima, a nakon izlečenja on je otvoreno pričao o tome kako bi podstakao sve ljude sa sličnim problemom da ne odustaju od borbe.


- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - izjavio je tada Dejan.

 

makonda-tracker