nije samo voditeljka

Pred kamerama je ljubila jednog od naših NAJPOPULARNIJIH GLUMACA! Znate li u kojim smo filmovima gledali Sanju Kužet?

2

Iako je svi znamo kao dugogodišnju voditeljku "Zvezda Granda", lepa Sanja Kužet pre više od decenije oprobala se i u svetu glume!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka popularnog muzičkog šoua "Zvezde Granda" Sanja Kužet važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni, a možda niste znali da se pre više od decenije oprobala se na filmskom platnu!

 

 

Sanja se u mladosti, uporedo sa studiranjem na Geografskom fakultetu, bavila manekenstvom, a onda se na nagovor tetke pojavila na audiciji za TV lica televizije BK i tako je njena voditeljska karijera počela! Jednom prilikom je za Kurir govorila o svojim počecima:

 

Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv.

 

1 / 15 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Sanja se oprobala i u glumi!

 

Iako nije dobila jednu od glavnih uloga, Sanja je glumila u filmu "Šejtanov ratnik", a dobila je ulogu devojke Senke. Pored "Šejtanovog ratnika" pojavila se i u filmu "Dečak koji je bio suviše nevin (Doba nevinosti)".

 

Njen partner na filmu, inače, bio je glumac Radovan Vujovića njihovi zajednički kadrovi oboma su bili debitantski.

 

1 / 8 Foto: Printscreen


Kako se u svetu glume nije zadržala, Sanja je, potom, radila u informativnim i zabavnim emisijama, a ostala je upamćena kao voditeljka emisije "TV Bingo". Danas je najprepoznatljivija po ulozi voditeljke u "Zvezdama Granda".

 

 

makonda-tracker