hrabra žena

7 meseci nakon porođaja izgleda ZANOSNO: Bojana Rodić se fotografisala u kupaćem kostimu koji vizuelno SUŽAVA STRUK

2

Ona je početkom avgusta prošle godine na svet donela sina koji je uneo radost u porodicama Rodić - Šijan, a sada je mlada majka odlučila smelo da pokaže svoj izgled i ohrabri sve mame da budu sigurne u sebe.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Verenica Mirka Šijana, Bojana Rodić nakon sedam meseci od porođaja kada je dobila sina kojem je dala ime Zoran, na svom Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj pozira u jednodelonom kupaćem kostimu. 

 

 

Ona je odlučila da obuče letnju kombinaciju koja će sigurno biti hit u narednoj sezoni, te je obukla plavi kupaći kostim koji je zbog boje veoma upečatljiv, ali je i dizajn poseban.

 

Naime, zbog ovakvog kroja ovi kupaći kostimi su interesantni onim ženama koje žele da dodatno naglase svoj struk, pa izrezi bokovima, a materijal na sredini stomaka utiču na to da se upravo dobije takav vizuelni doživljaj. 

 

Uzgred, ovaj kupaći kostim dobar je i zbog toga što naglašava i seksepil žene, te ćete se tako osečati samouvereno i na plaži. 

 

Ako kao Bojana dodate na sve malo nakita kao što su narukvica i ogrlica, a uz sve to dodatno naglasite vaš stil šeširom i naočarima koji će dati odličnu dimenziju vašem "autfitu za plažu". 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker