(foto)

KAD MAMA I TATA IZAĐU U PROVOD: Bojana Rodić i Mirko Šijan uslikani u noćnom izlasku ― ali bez Nataše ne idu nigde

1

Sestre Rodić i Mirko Šijan zajedno su se pojavili na promociji Lene Čolak, a čini se da je novopečenim roditeljima i tetki ovaj izlazak i te kako prijao

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sestre Rodić iz Titela već dve godine su u centru zbivanja na domaćoj javnoj sceni. Nakon što se Bogdana Rodić udala za Veljka Ražnatovića, i druge dve sestre, Bojana i Nataša, stekle su svoju popularnost.

 

Nedugo nakon venčanja, Bojana je našla ljubavnu sreću kraj Mirka Šijana, s kojim je nedavno dobila sina Zorana. S druge strane, Nataša, kako se već mesecima šuška, uživa u vezi sa Jovanom Pejićem, sinom Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje.

 

 

Ipak, kada se Nataša sinoć pojavila na promociji prijateljice i pevačice Lene Čolak, nije bila u društvu mlađeg Peje, već u društvu sestre Bojane Rodić i Mirka Šijana.

 

Bojana i Mirko pojavili su se u jednom od svojih prvih izlazaka otkako su postali mama i tata. Njih dvoje su uslikani s osmesima, zagrljeni, a deluje da im je slobodno veče i te kako prijalo. Nataša i Bojana su obe bile primer elegancije u crnom, a fali im najmlađa sestra ― Bogdana ― koja, čini se, ne voli izlaske kao njene starije sestre.

 

Ovako je to izgledalo:

 

1 / 8 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker