bila je dete koje obećava

Svi su mislili da će biti NASLEDNICA Lepe Lukić: Evo čime se danas bavi devojčica iz čuvene pesme

3

Gotovo da nema osobe koja ne pamti jedan od najvećih hitova narodne muzike iz devedestih godina, u kom je s nekrunisanom kraljicom ovog žanra devojčica po imenu Ivana pevala: "Briši, briši suze s lica, ja sam tvoja naslednica".

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Pesma "Naslednica", objavljena 1994. godine, privukla je mnogo pažnje regionalne javnosti i vrlo brzo postala hit, a pored Lepe Lukić izvodila ju je devojčica Ivana Đorđević.


Njoj su svi predviđali veliku muzičku karijeru, a u tome je imala i podršku kraljive narodne muzike, kako često zovu Lepu.


Ja ne znam da li ima srećnije devojčice od mene što me je kraljica narodne muzike Lepa Lukić proglasila nasledicom, što me pravim putem uvodi u posao koji ja volim da radim i to dokazuje da teta Lepa nije nimalo pakosna ni ljubomorna žena — izjavila je tada Ivana. — Ja volim da pevam i ove modernije pesme, ali više volim stare, izvorne pesme, leže mi obe vrste.

 

1 / 4 Foto: Youtube Printscreen


Međutim, Ivana se nije dugo zadržala na sceni: postepeno se povlačila i nastupala tek s vremena na vreme. Koliko je poznato, među njenim poslednjim nastupima je onaj na trgu u Starčevu, za doček 2005. godine.

 

Nakon toga, ona je rešila da se povuče iz sveta muzike, a mediji su pre nekoliko godina pisali da je danas vlasnica frizerskog salona u Opovu.
 

 

makonda-tracker