Lindzi Lohan impresionirala sudiju

0
Nakon jučerašnjeg saslušanja, sudija je pohvalio problematičnu glumicu Lindzi Lohan zbog njenog rada u gradskoj mrtvačnici u Los Anđelesu

Nakon što je optužena za vožnju u alkoholisanom stanju i ukrala vrednu ogrlicu, Lindzi Lohan je napokon neko pohvalio. Pošto je bila u kontaktu sa gradskom mrtvačnicom u Los Anđelesu u kojoj problematična glumica odrađuje uslovnu kaznu, sudija Stefani Sautner dala je pozitivan izveštaj o Lindzi.

- Zadovoljna sam. Samo nastavi da radiš kao i do sada, i završiće se dobro. Službenik, zadužen za izdržavanje uslovne kazne, napisao je izveštaj u kojem izražava zadovoljstvo zbog tvog rada - zaključila je sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu.

Lindzi svakako poštuje uslove njenog društvenog rada, i ispunila je očekivane prošlomesečne zahteve. Ostalo joj je još 12 dana uslovne kazne u mrtvačnici, 4 psihoterapije i sastanak sa službenikom koji joj je nadređen.

Na početku saslušanja, sudija je objavio da se njena sledeća poseta sudu odlaže jednu nedelju, do 22. februara. Do tada, mora da odradi još 15 dana u mrtvačnici i da ode kod psihoterapeuta na pet seansi.

Ceo proces bi trebao da se završi do 29. marta.

 

Zorana Stanković

makonda-tracker