stresni događaji

Nakon požara koji je uništio kuću njenih sinova oglasila se voditeljka: Dragana Katić kratko objasnila situaciju

3

Ona ja dala izjavu ze medije i tako ispričala kakvi će procesi biti dalje u toku i kako se osećaju njeni mezimci. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

U beogradskom naselju Senjak, nakon požara koji je izbio u jednoj ulici, naneo je veliku štetu, a uništio je kuću nevenčanog supruga voditeljke Dragane Katić.

 

Dragana Katić sada se ovim povodom oglasila za "Blic".

 

To je kuća mojih sinova i njihove sestre, oni su dobro hvala Bogu. Brzo je vatrogasna služba intervenisala, a štetu će tek da procene — poručila je ona.

 

Požar koji je izbio uništio je nasledstvo Draganinih sinova bliznaca, Bobana i Bojana.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Podsetimo, voditeljka i njen bivši partner imali su problema u svom odnosu, pa je svoje sinove podizala sama. Ona je svojevremeno medijima pričala o problemima koje je imala vezane za alimentaciju. 

 

Kada sam donela odluku da to učinim, nas troje smo seli i obavili krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam, kao roditelj, odlučila da preko suda dođem do svojih prava. Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave kao svedoci i, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću, daju izjave i stave potpis na ono što su rekli. Traženje prava na ono što im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njihov otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate onakvog kakav jeste — objasnila je Dragana za Hello svojevremeno.

 

 

makonda-tracker