MEDIJI SU BRUJALI O NJIHOVOM RASTANKU

"OČIGLEDNO NISU BILI JEDNO ZA DRUGO": Evo kako je Danijela Karić pričala o braku Jelene Karleuše i Bojana Karića

4

Danijela Karić, ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula se u jednom intervjuu prošle godine na brak svog brata od strica i popularne pevačice i prisetila se kako je on okončan

foto: Damir Dervišagić, Instagram
foto: Damir Dervišagić, Instagram

Šarmantna pevačica je ispričala da, bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o njoj.

 

Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki — rekla je Danijela.

 

Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje — istakla je Danijela Karić za Svet, a na pitanje da li će joj drugi članovi poznate dinastije zameriti što hvali bivšu snajku, odgovorila je:

 

Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje.

 

Danijela Karić
foto: Damir Dervišagić

Naslednica bogate imperije podsetila je i da se i ona razvela od Nikole Martića, te da je upravo zato svesna da samo Jelena i Bojan znaju zbog čega je došlo do kraha njihovog braka. Kako je objasnila — oni očigledno nisu bili jedno za drugo.

 

Milioni ljudi se razvedu, ne vidim tu ništa čudno. Očigledno nisu bili jedno za drugo, jer su pronašli sreću u novim brakovima, ona s Duškom, on sa Mašom. Drago mi je što su oboje našli svoj put i ljubav. Previše se pompe diglo oko njihovog odnosa bez razloga. I ja sam bila u braku, pa se razvela. Sve je to za ljude — smatra Danijela Karić.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker