ima jasan stav

Sin Stevo joj je potpuno promenio život: Ivana Žigon priznaje da li je odustala od ljubavi nakon razvoda

0

Glumica je veoma ispunjena kada je reč o profesiji i majčinskoj ulozi, iako pored sebe nema pravog muškarca.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Poznata glumica Ivana Žigon veoma retko u medijima govori o svom privatnom životu, naročito kada je reč o ljubavi, a davne 2006. godine na Vidovdan udala za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, sa kojim je dobila sina Stevu.

 

Tek sad shvatam mnogo toga o sebi, suočavam se sa svojim manama. Sve što sam u životu uradila bilo mi je mnogo lakše nego materinstvo, jer je u današnje vreme teško biti majka. Da osposobiš dete da opstane, kao što svaka lavica u prirodi osposobi svoje mladunce. To je danas nemoguća misija. I drugo, Stevo jeste Lav, ali ja sam Vodolija. Teši me jedino što je moja era u punom jeku — rekla je Ivana i priznala u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom nakon razvoda:

 

Ivana Žigon
foto: Dragan Kadić

 Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji.

 

Iako je došlo do kraha ljubavi, glumica nije izgubila veru u istinske emocije.

 

 Ljubav ne pita nas kad će da stigne. Zato je svi sa nestrpljenjem čekamo. A kad bih mogla, zamolila bih je da dođe za nekoliko godina, da nam prođe Stevin pubertet, pa da joj od sebe dam svoj maksimum  kaže glumica.

 

 

 

 

 

makonda-tracker